Багато хто погодиться, що у спокійний мирний довоєнний час багато українців звикли до стосунків у цивільному шлюбі - просто зустрічалися або жили разом. Але нині, коли ось уже 200 днів існує реальна загроза втратити коханого чи кохану, люди хочуть довести, що їх почуття справжні, та узаконити стосунки. Інколи такі весілля скромні, але від того не менш пам'ятні.

І правда, сьогодні, в цей непростий воєнний період люди потребують любові, адже вона зцілює і лікує, дарує надію і піднесення. А ще людьми керує страх не встигнути укласти шлюб та страх втрачених можливостей.

Днями у Києві поєднали свої долі нащадки двох давніх козацьких родів - сумського роду Негрійків і черкаського роду Воротил. Про це стало відомо з телеграм-каналу "Оперативний ЗСУ".

Великою честю для молодят стало те, що їх розписав особисто Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний, а свідком одруження став мер Києва Віталій Кличко.

"Марійка стала дружиною офіцера, свідомо і добровільно взявши на себе усі тривоги та складнощі, пов'язані з цим статусом. Женя пообіцяв усе життя берегти, охороняти й воювати за спокій своєї дружини", – повідомили у телеграм-каналі "Оперативний ЗСУ".

Читайте також:

Українська співачка обурилася орденом Віталіка Козловського: "Він у День перемоги виступав у Москві для росіян"

Потужно: у Криму забронювали готель для Залужного на День визволення півострова від російських окупантів. Фото

Міністр оборони Рєзніков показав свою красуню дружину. Залужний теж похвалився. Фото