Кажуть, що за спиною кожного успішного чоловіка завжди стоїть жінка, яка приймає, розуміє та любить.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Рєзніков розчулили українців фотографіями улюблених дружин, які опублікували в мережі з різницею в кілька годин. Генерал та керівник відомства зізналися жінкам у почуттях та зібрали під відповідними постами тисячі смаків та теплих коментарів.

Так, наприклад, Залужний давно і щасливо одружений з Оленою - співробітницею Укргазбанку.

"З днем ​​народження, кохана. Люблю тебе", - написав Залужний на своїй сторінці у Facebook . Він показав фото із дружиною-іменинницею Оленою на тлі природи та блакитного сонячного неба.

Він додав і фото з Оленою, на якому вони сяють від щастя. Варто відзначити, що дружина Залужного володіє променистою посмішкою і кучерявим волоссям.

"Всіх благ вашій родині. Будьте щасливі", "Сонячних днів і радісних посмішок", "Нехай здійснюються всі мрії", "Нехай Бог благословить вас", - написали користувачі мережі в коментарях.

А ось міністр оборони України Резніков буквально декілька хвилин потому показав поцілунок із дружиною на тлі заходу сонця у Новій Каховці. Виявляється, він та його дружина, телеведуча Юлія Зорій сьогодні, 25 липня 2022 року, святкують другу річницю шлюбу.

Пара, як відомо, взяла шлюб 25 липня 2020 року на кордоні Херсонської області з анексованим Кримом – у пункті пропуску Каланчак. Тоді 54-річний Резніков обіймав посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Ми з коханою ще повернемося на ці закати. Усе буде Україна! Юлю, щасливий завдяки твоїй правильній відповіді "так", – написав він.

Читайте також:

Українців попередили: у "Дії" запровадять нововведення для переселенців. Що зміниться

Можуть захистити ціле місто: Україна отримає найпотужніші системи ППО

Гучне грузинське весілля: Іраклі Макацарія одружився з 20-річною коханою. Фото