На тлі вибухів у тимчасово окупованому Криму українці почали дуже чекати на звільнення півострова від російських загарбників. Більше того, вже й дату обрали, коли це станеться.

Українська журналістка Ярослава Коба зробила один із найяскравіших вкладів у загальнонаціональний флешмоб українців, які активно бронюють житло на території окупованого Криму на 14 жовтня.

Так, дівчина вирішила замовити номер в одному із найпрестижніших готелів Ялти на ім'я головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Мовляв, той приїде до Криму, щоб побачити салют на честь визволення півострова від російських окупантів.

Про це Ярослава Коба написала на своїй Facebook-станиці та опублікувала листування з адміністрацією готелю.

"Вирішила забронювати номер для нашого з вами товариша у готелі "Мрія" в Ялті. Він, до речі, так і називається "Мрія", а не Мрія. Читайте, мені здається смішно, і приєднуйтесь до флешмобу, давайте перемагати з гумором", - написала Ярослав Коба.

Журналістка вказала, що мета візиту – це перегляд салюту на честь дня визволення Криму від російських окупантів, менеджер із задоволенням прийняв заявку та забронював номер. Бронь на 14 жовтня, у день захисників України. Салют призначено на 21:00.

Читайте також:

Хворий морально та фізично: українська розвідка розкрила діагноз Путіна

Осінь скасовується: спекотне літо затягнеться ще цілий місяць. Прогноз

Затиснула кактус між "булками": Волочкова зганьбилася в Держдумі, підтримавши напад на Україну