На початок війни знаменитий український продюсер та виконавець Потап знаходився разом зі своєю родиною в Іспанії. От тільки приклад десятків тисяч чоловіків, які повернулись із-за кордону, аби боронити рідну землю від загарбників, він не повторив акні в перші дні війни, ані через півроку. Через те, що Олексій відсиджується в Європі, його почали активно критикувати в мережі. Нак захист Потапа стала його дружина Настя Каменських.

Так, співачка розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк, що сталося з її чоловіком, продюсером та тренером "Голосу країни-12" Потапом.

У червні Потап оприлюднив на власній сторінці в соціальній мережі Instagram декілька нових кадрів та відео, які були зроблені під час благочинного концерту, де виступала його дружина, і налякав своїм зовнішнім виглядом.

Від фанатів не сховався той факт, що обличчя Потапа виглядає вельми дивно, адже його губи перекосило на одну сторону. Виявилось, що продюсер застудив лицевий нерв, і йому паралізувало півобличчя.

З тих пір продюсер не розповідає, як його стан, а от його дружина – співачка Настя Каменських назвала причину паралічу.

За словами виконавиці, від початку повномасштабної війни всі стресують і Потапенко, який ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україні поїхав до Іспанії, не виняток. За словами Насті, її чоловік сильно хвилювався і на тлі стресу у нього паралізувало пів обличчя.

"У нього відняло половину обличчя. Де б ти не був, у твоїй країні війна, у твоєму серці війна, у твоєму житті війна.. Переживають усі. І Льоша мій не виняток. Він як чоловік повинен триматися. Коли я в істериці, всі хвилюються, тут треба евакуювати, тут треба домовитися, тут допомогти, тут поїхати... І такий його моральний стан привів до того, що в нього паралізувало половину обличчя", - розповіла Каменських.

За словами артистки, Потап не міг ані їсти, ані пити. Репер два місяці лікувався і досі відновлюється.

"Це мало дуже страшний вигляд. Воно паралізувало, і не працювала частина обличчя. Ти не можеш їсти, пити. Здавалося, обличчя ніколи не повернеться до нормального стану. У кожного по-своєму. Стрес такий сильний, що організм не може на нього не реагувати. Коли ти нервуєшся-нервуєшся, а ще й не знаєш, що буде завтра, то все", - додала Настя.

Читайте також:

Провісник лиха: у Китаї згорів 900-річний міст, з'явилося відео

Настю Каменських запідозрили у вагітності: з'явилося інтригуюче фото

Просто до сліз: Настя Каменських випустила зворушливу пісню про Україну