Цей ніжний і, одночасно, гострий соус, буде дуже смачним додатком до різних страв. Його легко приготувати, адже жодних екзотичних інгредієнтів не потрібно. Все, що необхідно – росте на городі і в саду.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти:
- болгарський перець 7 шт.;
- перець гіркий 12 шт.;
- яблука 7 шт.;
- цукор 500 г;
- оцет яблучний 6% 2 ст. л.;
- гвоздика 3 шт;
- перець запашний 5г;
- коріандр 1 ч.л. л.
Насамперед потрібно вимити яблука, дістати серцевини та дрібно порізати.
У перцю необхідно видалити хвостики, насіння і також порізати шматочками.
Подрібнити усі інгредієнти за допомогою блендера.
Коли всі овочі підготовані – викладаємо їх в глибокий сотейник або пательню з товстими і високими стінками, додаємо цукор та на маленькому вогні варимо 1 годину, час від часу помішуючи.
Далі в овочеву масу необхідно додати всі спеції та оцет і ще проварити 10-15 хвилин.
Коли соус звариться – перекладаємо в банки. Якщо соус має довго зберігатися – викладати його треба гарячим і обов’язково закручувати банки.
А у випадку, коли ви збираєтеся з’їсти його в найближчий час – можна просто закрити банки пергаментом і обв’язати.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт