Особливість торта "Ангельський" у тому, що він складається з білкового бісквіту. Від цього ласощі і виглядають такими білосніжними і апетитними.

рецепт:

  • яєчний білок 6 шт.;
  • сіль щіпка;
  • сахар 2 ст.л;
  • лимонна кислота? ч.л;
  • цукрова пудра 2 ст.
  • мука 80 грам.

Для крему необхідно:

  • яєчний жовток 6 шт.;
  • цукор 150 г;
  • ванілін 1 г;
  • молоко 200 мл;
  • мука 1 ст.л;
  • вершкове масло|мастило| 100 гр.

Форма для випікання знадобиться діаметром 20 см.

Для прикраси використовуються кокосова стружка та білий шоколад.

Насамперед потрібно відокремити білки від жовтків.

Так, із жовтків готується крем. Додаємо до них цукру та ванілін. Перемішайте, вмішайте в масу молоко. Коли цукор розчиниться, додайте|добавляйте| до суміші 1 ст. л. борошна.

Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння. Вона має однорідно загуснути. Готовий крем перелийте в піалку, накрийте впритул харчовою плівкою. Тепер приготуйте коржі.

Білки збийте зі щіпкою солі в густу піну. Додайте до неї лимонну кислоту та 2 ст. л. цукру. Збивайте до загусання. Тоді просійте в пишну масу 80 г борошна та 2 ст. л. пудри.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт