Продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися🔪 кабачки 450-500 гр (2шт) 🔪 велика цибулина 1 шт 🔪 морквина 1 шт 🔪 сіль перець за смаком 🔪 пучок зелені у мене кріп 🔪 плавлений сирок 2 шт (по 85гр)
Підготуйте овочі – очистіть, вимийте та висушіть. Головку цибулі наріжте дрібним кубиком, обсмажте на олії на сковороді до напівпрозорості 2 хвилини.
Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до цибулі, продовжуйте обсмажувати разом ще кілька хвилин. Оскільки морква сильно вбирає олію, її слід додати ще, щоб овочі не горіли.
Кабачки наріжте дрібним кубиком, додайте до морквяно-цибульної суміші. З молодого плоду шкірку зчищати не потрібно.
Гасіть овочі на повільному вогні під кришкою близько 10-12 хвилин, періодично перемішуючи лопаткою. Овочі будуть гасити у власному соку, кабачки повинні стати м'якими. Через час присипте їх сіллю та меленим перцем, потім тушкуйте ще 5 хвилин до повного випаровування рідини.
Всі інгредієнти перемішайте, потім подрібніть занурювальним блендером. Також можна їх перебити у чаші блендера до стану пюре.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт