Відома російська поп-співачка, актриса, екс-солістка групи "Серебро" Ольга Серябкіна, яка виступає сольно під творчим псевдонімом Molly, поділилася зі своїми підписниками новими літніми фотографіями.

Співачка позувала на чорному водному мотоциклі, демонструючи свою бездоганну фігуру. Кілька фото були зроблені на" коні", а частина з них біля.

У підписі до фотографій артистка залишила тільки значок:"🧜 🏼 ♀️".

"Ваууу, теж так хочу 🥲❤️", "Шикарнаяяяя"," на останньому фото рибу ловиш руками? 😂"Я теж хочу покататися на такому 🥺", - пишуть фоловери.

Як відомо, Серябкіна є автором багатьох хітів групи" Срібло", але зараз вона виступає сольно, адже зірка розірвала контракт з колишнім продюсером Максимом Фадєєвим, з яким вона пропрацювала 14 років.

Тепер же Серябкіну можна набагато рідше споглядати на ТБ тому, що її кар'єра пішла в тінь. Але зате зараз у 35-річної співачки з'явилося більше часу на особисте життя, адже тепер вона дружина.

Виконавиця хітів вийшла заміж за 33-річного Георгія Начкебія восени минулого року. Афішувати особисте життя вона не поспішає, але зрідка розпливчасто відповідає на питання передплатників, паралельно виставляючи рідкісні знімки з чоловіком.

Дітей у пари поки немає. Серябкіна каже, що не береться планувати цей момент. Про минуле Георгія майже нічого не відомо, тому точно не можна стверджувати, що у нього немає за плечима колишніх дружин і дітей.

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-солістка групи SEREBRO похвалилася новими фото після свого таємного весілля.

Також "Hyser" повідомляв, що екс-солістка групи SEREBRO Олена Темнікова підкорила шанувальників сміливим знімком.

Нагадаємо, що Ольга Серябкіна поділилася з читачами свого мікроблогу атмосферними фото в басейні.