Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павлика Катерина Репяхова поділилася зі своїми передплатниками в Instagram музичними уподобаннями.

Вона розповіла про те, що в захваті від творчості російського шансоньє Стаса Михайлова. Під час поїздки в автомобілі Катерина насолоджувалася дуетною композицією одного їх улюблених артистів зі співачкою Тіною Кароль. Пісня зворушила дівчину буквально до мурашок по шкірі, про що вона не забула розповісти гостям свого аккаунта.

За мікроблогом Катерини Репяхової в соціальній мережі Instagram стежать близько трохи більше 80 тисяч фоловерів. З ними дружина артиста ділиться подробицями свого життя в якості новоспеченої матері.

Також вона розповідає про те, як їй вдається поєднувати турботу про новонародженого сина Михайла з обов'язками берегині домашнього вогнища, а також концертного директора свого зіркового чоловіка.

Варто відзначити, що відразу після народження спадкоємця, Катерина стала об'єктом хейтерських атак в мережі. А все тому, що деяким інтернет-користувачам не припало до душі те, що вона поділилася відвертою розповіддю про пологи.

Тоді дівчина звернулася до злостивців і заявила, що її мікроблог - це не місце для словесних баталій. Вона попросила всіх небайдужих спокійно висловлювати свої думки і транслювати негатив в її акаунті.

"А я сподіваюся на адекватність людей. Вірю, що наше суспільство не стадо баранів і розуміють весь цей треш" - вважає Катерина.

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Влада Ями похвалилася оригінальною зачіскою їхнього сина.

Також наш портал розповів про те, що Нова Дружина Віктора Павлика здивувала шанувальників відвертим зізнанням.

Нагадуємо, що Дружина Віктора Павлика розповіла про те, як непросто бути молодою мамою.