Королева Єлизавета II має непогане почуття гумору, яке вона продемонструвала в спілкуванні з американськими туристами, які не впізнали її персону.

Це відбулось в англійської королівської резиденції в Балморалі в Шотландії, пише "УНІАН".

Колишній офіцер охорони Її Величності Річард Гріффін розповів місцевим ЗМІ, що під час чергової прогулянки по резиденції, на якому королева часто гостює влітку, до неї підійшли кілька туристів з США і поцікавилися, чи живе вона десь тут. На що королева швидко відповіла, що у неї є дом неподалік від цього місця.

Після цього американці запитали, чи бачила вона коли-небудь королеву. Ні - відповіла Єлизавета II - цей поліцейський зустрічав, - сказала вона вказавши на Гріффіна, який більше 30 років пропрацював з королівською сім'єю.

За словами екс-офіцера, туристи пішли так і не зрозумівши, що перед ними була справжнісінька королева Великобританії.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл носять переважно світлі відтінки лаку.

Вважалося, що виною тому королівський протокол і так повинно бути, але з недавнього часу стало відомо, що його просто не існує. Саме з цієї причини іноді вони відходять від правил і можуть дозволити собі більш темні тони.

Так, наприклад, під час першої вагітності Маркл, вона вийшла в світ з темними нігтями. тоді громадськість подумала, що це занадто було зухвало з її боку. Однак королівський кореспондент Омід скобі заявив, що монарші особи самі вибирають світлі відтінки лаку для манікюру.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, фото: k-middleton.com

"Вони просто хочуть виглядати доречно в будь-якій країні, ситуації і обстановці", - пояснює експерт.

Раніше Hyser писав про те, що Меган Маркл потрапила в гучний скандал: мало не позбулася дитини і принизила "королівських" родичів.

Також Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, чому дочки Алли Пугачової не схожі один на одного.

Нагадаємо, що Алла Пугачова здивувала шанувальників недоглянутістю.