Міністр фінансів Іспанії попала у конфуз з сукнею.

Міністр фінансів Іспанії Марія Хесус Монтеро завжди вміла здивувати публіку своїми ідеальними нарядами. Політик дуже гармонійно поєднує будь-які сукні, а також ділові костюми. Але під час свого останнього візиту вона потрапила в невеликий безглуздий конфуз. Вся справа була в її вбранні, який був незвичайного крою і трохи неохайного вигляду. Фотографи відразу ж звернули на це увагу і знімки тут же з'явилися в мережі.

Перед журналістами вона з'явилася в шифоновій сукні коралового кольору, під якою була такого ж кольору сукня на тонких бретельках. Варто сказати, що таке вбрання не дуже доречно виглядав, а видніється друге плаття на бретельках у багатьох викликало питання.

Наряд політика був помітно пом'ятий спереду і на рукавах. Але це не зіпсувало гарне враження від її аутфіта в цілому.

Свій образ Марія Хесус Монтеро вміло супроводила лаконічною зачіскою. Як правило, дівчина віддає свою перевагу невеликим кудрям по всій довжині волосся.

Також можна було помітити макіяжем з акцентом на червоній помаді і оптичними окулярами в тонкій червоній оправі. Вони неймовірно точно підкреслили діловий стиль політика.

У вухах у неї були елегантні сережки. На обличчі у неї була біла маска, яку вона перед виступом зняла.

міністр фінансів Іспанії Марія Хесус Монтеро співалася перед журналістами в неохайному вбранні незрозумілого крою і потрапила в конфуз, фото: скріншот

міністр фінансів Іспанії Марія Хесус Монтеро співалася перед журналістами в неохайному вбранні незрозумілого крою і потрапила в конфуз, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що Росія потрапила в публічний конфуз через назву для свого літака, запозичивши його у США.

Також писали, що депутати Верховної Ради знову потрапили в конфуз, журналісти встигли все зняти на камери.

Нагадаємо, що Путін знову потрапив у конфуз через висловлювання про Україну.