Тарас Тополя нещодавно розмірковував про можливість зайнятися політикою, зазначивши, що демократична система України надає можливість будь-якій людині зайнятися політичною кар'єрою.

Він згадав, що, якщо він разом зі своєю командою та прихильниками відчує себе здібним та мотивованим на реалізацію позитивних змін політичними засобами, він розгляне такий крок.

Однак він визнав, що для продовження політичної кар'єри йому, швидше за все, доведеться відійти від музичної кар'єри, оскільки суміщати обидві ролі складно.

"У нас демократія. Тож будь-хто може спробувати себе в політиці, і це прекрасно. Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов'язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар'єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, - не працює", – сказав він.

Тарас Тополя
Тарас Тополя

Наразі Тополя не планує переходити до політики. Він підкреслив, що успіх групи «Антитела» та їхня активна публічна позиція дозволяють їм підтримувати справи, в які вони вірять, не будучи пов'язаними з якоюсь політичною партією.

Такий підхід дозволив їм відстоювати свої принципи, не беручи політичної ідентичності. Хоча майбутнє може принести зміни, він залишається зосередженим своєму поточному шляху.

"Завдяки впізнаваності гурта Антитіла, завдяки певній активній громадській позиції, ті речі, які ми вважаємо правильними й за які ми вважаємо, що потрібно боротися, нам вдається просувати без політичного певного окрасу, без ставання під прапори якоїсь політичної сили. Але все може бути. Скажу так, на цей час йти в політику не плануємо", - додав Тарас Тополя в інтерв'ю 24 каналу, як передає "Газета".

Читайте також:

Ось це весло: солістка KAZKA Зарицька в купальнику хизується своїм "бутоном" на Дніпрі

"Якого б*са": Олег Винник "по тихій воді" повернувся до України

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?