Дарія Квіткова - одна із найяскравіших учасниць романтичного шоу "Холостяк". До речі, вона єдина, хто так довго залишається на слугу після шоу.

Також вона єдина, хто зміг стосунки, створені на проекті, привести до весілля та народження дитини. Так, зараз Квіткова Добринін у розлученні і красуня намагається будувати своє життя далі. Нещодавно вона розповіла про стосунки з іншими чоловіками після розриву з Микитою Добриніним.

Никита Добрынин и Даша Квиткова. Instagram
Никита Добрынин и Даша Квиткова. Instagram

У підкасті "Кімната Інсайтів" Квіткова вперше розповіла, що мала спроби побудувати романтичні стосунки, але вони виявилися невдалими. Як виявилося, Дашу запрошував на побачення один із передплатників, але одразу після цього почав запитувати у неї, як розкрутити свій блог і чи може вона поставити йому лайк під фото. Тоді дівчина зрозуміла, що її просто намагаються використати.

Також були чоловіки, які не прагнуть розвиватися і не мають чіткого спрямування руху у своєму житті. Така ситуація не влаштовує Квіткову, яка постійно займається саморозвитком та кар'єрою.

"Та трапляється, коли ти розмовляєш із чоловіком і розумієш, що в людини немає особистих інтересів. Вона нічим не займається, нічого не хоче робити, бо їй і так добре. А ти така: "Що далі? Як забезпечувати сім'ю? Що з майбутнім?". А тут із таким чоловіком стоїть жінка, яка просто пре і не планує зупинятися" , — каже блогерка.

Даша Квіткова, фото з соцмереж
Даша Квіткова, фото з соцмереж

Вона поскаржилася, що після розлучення одягла броню, стала внутрішньо сильною та незалежною, а далеко не всі сучасні чоловіки готові до стосунків із такою жінкою.

Читайте також:

Від Добриніна такого не було: Даша Квіткова похизувалась величезним букетом троянд – коштує тисячі гривень.

Модні секрети Даші Квіткової: як носити коротку спідницю взимку і виглядати елегантно.

Вже й розвінчалися: Микита Добринін розповів, як розірвав навіть церковний шлюб із Дашею Квітковою .