Починаємо відходити від новорічних свят, адже сьогодні вже Хрещення, а отже – настав час повертатися в суворі будні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле так само хочеться ще поїсти якогось красивого і смачного салату. Ми вам допоможемо в цьому і більше того – салат без майонезу і допоможе вашому організму оклематися після свят. І назва цього салату – "Датський". Його можна їсти і вночі, а на приготування потрібно всього 5 хвилин.
Буряк надає салату насичений бордовий колір, а його солодкуватий смак чудово контрастує із солоністю оселедця, створюючи гармонійне поєднання.
У данській кухні традиційно віддають перевагу простоті і натуральним смакам, і салат з буряком і оселедцем чудово відбиває цю філософію. Часто його подають із густими вершковими соусами чи заправками. Такий салат не лише прикрасить будь-який стіл, а й стане чудовою основою для знайомства з кулінарними традиціями Данії.
Інгредієнти:
- відварений буряк - 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- філе оселедця - 1 шт.;
- зелений горошок - 180 г;
- кріп - пучок;
- рослинна олія - 3 ст.л.;
- зелена цибуля - пучок;
- Адигейська сіль — 2 ст.л.;
- яблучний оцет - 2 ст.
- зерниста гірчиця - 1 ч.л.
Приготування датського салату:
1.Нарізаємо півкільцями цибулю і викладаємо її в миску з окропом. Очищений варений буряк нарізаємо невеликим кубиком, як і очищений оселедець.
2. Зливаємо воду з цибулі і викладаємо її з оселедцем і буряком у салатник. Змішуємо окремо адигейську сіль з яблучним оцтом, олією і гірчицею.
3.Заправляємо салат цією сумішшю і перемішуємо. Викладаємо в салат зелений горошок і нашатковану зелену цибулю з кропом, перемішуємо.
Читайте також:
Грецький суп "Фасолада" для відновлення шлунка після Нового року: рецепт геніально простої страви .
Смачний та свіжий салат "Красуня" з куркою і без майонезу: допоможе вашому шлунку після Нового року.
Це те, що шукає багато хто: рецепт найсмачніших булочок Сіннабон у вашому житті.