Благодійний фонд "Безпечне небо" займається наданням допомоги тим, хто стикається з фінансовими труднощами, а також наданням гуманітарної допомоги дітям.

Про це пише «napensii»

Організація пропонує підтримку тим, хто втратив роботу або основного годувальника, прагнучи задовольнити їхні найнагальніші потреби.

Вигляд та розмір допомоги визначаються у кожному конкретному випадку працівниками фонду з урахуванням таких факторів, як розмір сім'ї та фінансове становище.

Волонтери фонду регулярно організують благодійні акції та дитячі поїздки до Карпат, про що заздалегідь оголошують бажаючих взяти участь.

Фонд надає підтримку різним групам населення, у тому числі сім'ям з дітьми до 14 років, батькам-одинакам, сім'ям з трьома і більше дітьми, інвалідам (І-ІІІ групи), а також вимушеним переселенцям (ВПО), які проживають у Харкові, за умови , що вони можуть надати відповідні документи.

До складу наданої гуманітарної допомоги входять теплий одяг, ліки, дитячі солодощі, продуктові набори, шкільне приладдя та підгузки.

Сім'ї, які перебувають у важкій ситуації, можуть отримувати допомогу на постійній основі, додаткову інформацію про розподіл допомоги повідомлятиме благодійна організація.

Щоб подати заявку на допомогу, люди можуть заповнити форму за наданим посиланням. Важливо, що у багатодітних сім'ях кожну дитину необхідно заповнювати окрему форму.

Читайте також:

Церковне свято 23 жовтня: будьте дуже обережні цього дня

У жодному разі не робіть цього: чому на поминках категорично заборонено їсти вилками

День ангела 23 жовтня: кого треба привітати з іменинами Список імен