Стаття описує передбачуваний випадок, коли Путін, за словами російського опозиційного політика Михайла Ходорковського, нібито втік із Москви під час заколоту 24 червня, організованого групою "Вагнер" під керівництвом Пригожина. Згідно з повідомленнями, Путін, ймовірно, попрямував у свою резиденцію на Валдаї, розташовану між Тверською та Новгородською областями Росії.

Про це написано на сайті «ТСН»

У статті згадуються попередні новини, пов'язані з резиденцією Путіна на Валдаї, такі як розміщення ЗРК "Панцир-С1" та закриття частини Валдайського національного парку після розслідування, пов'язаного із володінням Путіна нерухомістю у цьому районі.

"Ми стежили за Путіним у той момент. І, схоже, він справді залишив Москву і, швидше за все, поїхав на Валдай до своєї резиденції", - сказав Ходорковський.

Незважаючи на інформацію, наведену в статті, необхідно наголосити, що подібні події вимагають офіційного підтвердження, щоб переконатися у їхній достовірності. У цьому випадку стаття базується на твердженнях опозиційних політиків та інформації з неофіційних джерел.

"Керівники різних відомств, дійсно, багато їх теж виїхало з Москви. Тому саме тому я тоді вважав, що опозиція має шанс. Але... заколот Пригожина дуже швидко закінчився нічим", - продовжив опозиціонер.

Читайте також:

Добірка нових анекдотів про Путіна: навіть про труну є

Крах Путіна вже в розпалі: Росія залишається без свого газу. Такого не було за всю історію

Щось починається: за загадкових обставин не стало найважливішого міністра Лукашенка