Про корисливих чиновників згадав військовослужбовець, лідер праворадикальної організації С14 Євген Карась. Зокрема, він звернув увагу товариства на те, як депутат Київської міськради Владислав Трубіцин, звинувачений у отриманні хабара у розмірі 1,39 млн. грн., 13 травня виїхав за кордон.

Владислав Трубіцин

Ще одне скандальне ім'я у списку активіста – Святослав Олійник, який співпрацював із регіоналами, Коломойським та привласнив собі гроші з бюджету Дніпропетровської обласної ради.

Святослав Олійник, фото: Unian

І звичайно, без сліду Януковича не обійшлося. Його соратник Юрій Іванющенко, більш відомий як Єнакіївський, вже давно у розшуку і перебуває у Монако, періодично залітаючи до Москви.

Євген Карась згадав їх не просто так. Він прагне справедливості чи бодай відшкодування збитків від бандитських чиновників, а також закликає владу розглянути можливість арешту їхнього майна.

"Я думаю, якщо підсумувати збитки від сотні топ-утікачів, то можна укомплектувати кілька армійських корпусів. Державі треба замислитися над цим. Не лише російське майно треба заарештовувати за кордоном", - заявив він.

Оскільки українські служби не можуть повноцінно працювати за кордоном, він надав таку можливість народу. Євген Карась збирає будь-яку інформацію про злочинців, щоб використати її на користь України.