Днями в Мережі спалахнув неабиякий скандал після того, як дружина Віктора Павлика похвалилася в соцмережах спецперепусткою для проїзду Південним мостом Києва.

Посилання:

  • З 22 червня 2022 року Південний міст у Києві закрито для руху приватних автомобілів. Рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також автомобілів зі спеціальними перепустками.

Так, обуренню українців не було болю. Багатьох розлютив той факт, що за часів, коли півкраїни воює, "особливі" купують своїм "заям" перепустки.

  • "Поки наші військові гинуть за те, щоб ми могли ще хоч один день спокійно прожити, дехто про це забуває... Соромно Катя за вас та вашу родину";
  • "Ми виживаємо, а вони живуть";
  • "Вітаю з подарунком від Вітеньки у вигляді пропуску на подорожі стратегічними об'єктами. Шкода тільки, що не існують імпланти до черепної коробки – теж не завадили б";
  • "Пацани воюють, а це бл**ство понтується перепусткою", - писали українці в соцмережах.

На сьогоднішній день відомо, що поліція вже вилучила у співака Віктора Павлика спецперепустку, яка надає право пересування містом під час дії комендантської години.

Крім того, правоохоронці внесли дані про подію до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції.

"Під час монітора мережі інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак (Віктор Павлик – ред.) їде з жінкою в автомобілі Південним мостом і демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою та вилучили спецперепустку", – повідомили поліцейські.

Крім того, столичні правоохоронці нагадали Павлику та його дружині Катерині Репяховій про те, що під час воєнного стану діє заборона на фіксацію та висвітлення об'єктів стратегічного значення.

Цікаво, що ведуча Катерина Осадча також відреагувала на цей скандал. За її словами, перед тим як хайпірувати, треба подивитися на це очима СБУ, поліції та здорового глузду.

До речі, схожий скандал уже трусив українське суспільство. Так, у січні 2023 року начальник управління патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові, яка є пішохідною зоною.

Увечері 22 січня стало відомо, що його усунули від роботи, а згодом, за результатами службового розслідування, правоохоронця притягли до дисциплінарної відповідальності, понизили на посаді та перевели на роботу до патрульної поліції Івано-Франківської області. Що ж до дівчини, то стосовно неї застосували дисциплінарне стягнення.

Читайте також:

Незабаром наздожене маму: донька Олі Полякової похвалилася фігурою у вбранні

Лайма Вайкуле розповіла, навіщо Пєсков прибіг цілувати руки Аллі Пугачової, яка виступає проти Путіна.

"Давали пару років життя": легендарний актор культових бойовиків розповів про хворобу