Зізнайтеся, що не раз у вас виникла ситуація, коли ви потребували термінового зняття готівки, але найближчий банкомат виявився занадто далеко і ви не хотіли йти туди? Якщо таке траплялося, то ви, можливо, вже знайомі з послугою "Готівка на касі", яка пропонує зручний, простий і швидкий спосіб зняття готівки у партнерських магазинах.

До речі, статистика каже сама за себе – за рік середній чек зняття готівки збільшився у 5 разів, з 312 грн до 1570 грн. Це говорить про те, що послуга стає все більш популярною та затребуваною серед користувачів.

Ми продовжуємо розширювати мережу наших партнерів. Тепер ви можете зняти готівку в 11 347 магазинах 78 торгових мережах по всій Україні. Серед нових партнерів можна назвати такі престижні бренди, як Comfy, АЗС BVS, АЗС КЛО, Eva, Велмарт, Велика Кишеня, Близенька, Копійочка та Економ+. Крім того, наша мережа також включає аптеки "Бажаємо здоров'я".

Для ще більшої зручності ми також доопрацювали карту файлів і додали активні і неактивні в даний момент точки зору. Таким чином, ви можете легко знайти найближчу точку виявлення готівки та бути впевненими, що вона досягається в даний момент. Скористайтеся послугою «Готівка на касі» та отримайте швидкий та зручний доступ до свого дня у будь-який час та в будь-якому місці.