Більшість людей вже звикли до того, що оператори мобільного зв'язку розробили власні додатки для смартфонів, за допомогою яких можна повністю контролювати свої витрати, змінювати тарифні плани та дізнаватися про поточний стан рахунку.

Однак, трапляються випадки, коли людина знаходиться за комп'ютером і хоче, наприклад, перевірити свій рахунок саме з комп'ютера. Як з'ясувалося, з цим можуть бути проблеми, зокрема Київстар.

Один із користувачів звернувся до служби підтримки Київстару з такою проблемою: він не зміг з комп'ютера переглянути свій тарифний план та залишок коштів на рахунку.

У службі підтримки абоненту сказали, що тепер комп'ютерна версія не підтримується і для здійснення контролю витрат абоненту потрібно встановити мобільний додаток "Мій Київстар".

"Щоб ефективно використовувати обмежені ресурси, ми зосереджуємо зусилля на розвитку пріоритетних рішень для клієнтів, які користуються найбільшою популярністю. На жаль, за останні роки кількість користувачів вебверсії Мій Київстар суттєво зменшилася і зараз компанія не має можливості підтримувати цей сервіс надалі.

Ми рекомендуємо абонентам завантажити додаток Мій Київстар, який зручніший для управління сервісами та дозволяє отримати акційні пропозиції", - повідомив представник Київстару у відповідь на скаргу абонента.

Читайте також:

ПриватБанк попередив пенсіонерів: можна не побачити свої гроші .

Там все гладко: учасниця "Холостяка" показала себе на пляжі у купальнику, під яким усе видно .

Природа творить дива: у Чорнобильській зоні помітили рідкісного птаха. Фото .