Глава Чечні Рамзан Кадиров, який днями приїжджав до Путіна і з папірця зачитував промови про те, як у країні добре живеться, вирішив зайнятися вихованням російських окупантів, які воюють на території України.

Зокрема, путінський фанат Кадиров вирішив заткнути роти тим російським солдатам, які скаржаться на постійну нестачу патронів, снарядів та елементарного харчування.

Свій гнівний пост із цього приводу Кадиров опублікував на своєму каналі у Телеграм.

За його словами, війна – це не курорт, а у хорошого солдата патрони та боєприпаси просто так не закінчуються.

"Звертаюся до окремих бійців на передовій. Наявність зв'язку не означає, що потрібно озвучувати та розкидати по соцмережах внутрішні питання. Вони завжди будуть! Коли раптом бачиш відео зі скаргами недбайливого солдата, хочеться запитати, а ти думаєш, на війні завжди буває всього достатньо і вдосталь?

Воїн не кричить – воїн вирішує. Необхідно шукати вирішення завдання, а не збиратися в купку та писати публічні звернення. Закінчились патрони? А чому заздалегідь не попередив офіцера, що стоїть вище, що вони закінчуються? У доброго бійця патрони ні з того ні з сього раптом не закінчуються. Терпи тепер бодай добу, знайди собі інше завдання", - написав Кадиров.

Він також проговорився і про те, що війна в Україні потрібна лише одному Путіну і спробувала переконати всіх, що насправді це не так.

"І запам'ятайте, підсумки СВО не лише одному президенту потрібні. Ця СВО насамперед націлена на забезпечення цілісності та безпеки всієї країни, а не одну людину. Вона і так робить все можливе і неможливе", - зазначає він.

На завершення Кадиров спробував переконати росіян у тому, що санкції не впливають на Росію, а завдяки Путіну рубль міцнішає, полиці товарів ломляться від великої кількості товарів.

Читайте також:

Добирався танком на власне весілля: як воїн ЗСУ вирвався з Бахмута до своєї нареченої. Фото .

Три міста у небезпеці: астролог розповіла, куди почнуть бити російські окупанти .

Окупанти полюють автомобільні номерні знаки українців: що потрібно знати .