Але іноді торжество правди зводить нанівець всі наклепи, які справили сторонні люди. Віта Черешнєвська, колишня вихователька дитячого садка на Рівненщині, відбілила своє ім'я перед громадськістю та відсудила гроші за моральну шкоду.

Інцидент стався ще 2017 року. Завідувачка дитячого садка, в якому працювала Черешнєвська, звільнила дівчину за те, що та у соціальній мережі Instagram опублікувала фото в купальнику. Завідувачка пояснила свої дії тим, що вчинок виховательки нібито "аморальний". Докладніше про це інформує Главред.

Повідомляється, що завідувачка саду звільнила виховательку першого ж дня після її повернення з декретної відпустки. Черешнєвська зуміла відновитися через суд, проте колишня начальниця її знову звільнила, обґрунтувавши це "прогулом".

Всі ці роки дівчина судилася із завідувачкою. І ось нещодавно відбулася справедливість - Черешнєвська відсудила матеріальну компенсацію, про що повідомила в мережі Instagram.

"Перемога це не один день, а в моєму випадку довгих 6 років боротьби за незаконне звільнення з посади вихователя. бруд, який лився на мене збоку, але дякую Богу за сили та людей, які були поруч", - написала Черешевська.

Видання стверджує, що суд зобов'язав виплатити Черешнєвській 100 тисяч гривень за вимушений прогул, і ще 20 тисяч як компенсацію за моральну шкоду.

Читайте також: