Усі погодяться із твердженням, що "наша хата - наша фортеця". Ще б пак, дома радості стають ще приємнішими, а біди переносяться легше. При цьому найзатишнішим і найбезпечнішим куточком кожного житла є спальня, тому негативній енергетиці там не місце.

Наші пращури вважали, що уві сні людина дуже вразлива і тому дуже дбайливо ставилися до спальної кімнати і особливо до ліжка. За прикметою, деякі речі не можна класти на ліжко, адже вони можуть негативно вплинути на ваше життя.

Ліки

Коли ми хворіємо і здебільшого лежимо у ліжку, то кожному зручно тримати ліки під рукою. Але робити цього не потрібно, тому що медикаменти на ліжку завжди притягують енергетику хвороби, яка ще більше нашкодить здоров'ю.

Голки та шпильки

Голки та шпильки на ліжку несуть енергетику розбрату. Якщо класти ці предмети на ліжко, можуть викликати постійні конфлікти і суперечки на побутовому рівні. Рекомендує взагалі не зберігати голки та шпильки у спальні.

Подарунки від померлих

Ми цінуємо речі, які залишилися у нас від тих, хто вже покинув цей світ. Але якими пам'ятними не були б подарунки чи речі покійника, не можна пускати енергетику смерті в спальню і тим більше на ліжко. Крім того, на спальному місці не місце і речам тих людей, котрі людині неприємні.

Дзеркало

Наші предки вважали дзеркало посередником між світом живих та мертвих. Тому його не вішали у спальні, бо це віщувало тяжкі хвороби. Дзеркало на ліжку може позбавити людину здоров'я та щастя в особистому житті.

М'які іграшки

Щоб із людиною не сталося неприємних речей, не можна залишати на ліжку м'які іграшки. Це потужний предмет, який вбирає, як губка, усю негативну енергетику і може миттєво передатись живій істоті.

До речі, входу до спальні не повинно бути нікому — і в буквальному, і в переносному значенні . Ще б пак, наші пращури вірили, що пустити сторонню людину сидіти або лежати на подружнє ліжко означає заплямувати місце, призначене тільки для двох.

Згідно з прикметами, якщо дружина запрошує сісти на ліжко іншу жінку, вона тим самим метафорично дозволяє майбутній коханці стати між нею та чоловіком. Якщо ж чоловік сидить на одному ліжку з другом, він ніби дає згоду дружині на те, щоб вона запросила до спальні іншого чоловіка.

Читайте також:

Щоб гаджет служив довго: до якого відсотка правильно заряджати смартфон

Ви можете шпигувати, не знаючи про це: список російських програм, які ви все ще не видалили зі свого смартфона

Тримається тиждень на одному заряді: як налаштувати смартфон, щоб заощаджувати на споживанні батареї