Відомий російський опозиціонер і юрист з адвокатською ліцензією Марк Фейгін заявив, що ні у чеченського диктатора Рамзана Кадирова, ні ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина немає сильної підтримки в путінській владній вертикалі. Свою думку юрист висловив в інтерв'ю порталу УНІАН .

"Я думаю, що ситуація згущується і щодо Пригожина, і щодо Кадирова. Пригожин - взагалі чужа людина. Повністю у всіх відносинах для апарату влади він був, є і назавжди залишиться чужим. 9 років сидів, карний злочинець, абсолютний криміналітет, та ще і займається не кейтерингом, а війною, і дуже сильно конфліктує. Зараз він прилетів до Пітера і заявляє, що потрібно проводити мітинги проти чинного губернатора. Чинний губернатор - довірена особа Путіна і Ковальчука", - розповів він.

Фейгін вважає, що й у Кадирова, і особливо у Пригожина, дуже високі шанси бути фізично ліквідованими.

"Тому я припускаю, що ці люди фізично закінчать своє життя не самі, а "примусово". Щодо Пригожина навіть вищі шанси потрапити в якийсь "випадковий" артобстріл або щось таке. Ракетою "ненароком" знищать, і Мабуть, розберися хто запустив... У Кадирова не краща ситуація... У мене склалося таке враження, що і Кадиров, і Пригожин, і Суровікін щось обіцяли Путіну, але не виконали... Напевно, вони обіцяли: "А ми візьмемо Донецьку область!" обіцяти. Але не взяли ж. І Бахмут не взяли. Але гадати - справа невдячна", - підсумував опозиціонер.

Читайте також:

Дитина просто дивилася в телефон: у Москві чоловік зіштовхнув дитину під потяг. Відео