У мережі з'явилася скандальна інформація щодо того, що колишній тренер збірної України з футболу вирішив зізнатися росіянам, що вони йому подобаються. Так, колишній тренер збірної України запевняє, що росіяни ні в чому не винні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Факти»

Колишній тренер київського «Динамо» та збірної України 63-річний іспанець Рауль Ріанчо приголомшив аудиторію, коли зізнався у своїх почуттях росіянам. Він раніше казав, що йому дуже шкода мешканців РФ і сказав, що він любить їх.

«Обійняти старих друзів, яких я залишив у Росії та Україні, – це те, чому я сумую найбільше. Відмінностей між росіянами та іспанцями немає, ми дуже схожі люди, ми близькі майже за всіма параметрами. У кожній країні є добрі і, скажімо так, погані люди. Ми схожі один на одного більше, ніж люди думають у всьому світі! Чому росіяни приїжджають до Іспанії на відпочинок чи жити? Тому що ми дуже схожі! В Іспанії і близько немає жодної русофобії. Ми вважаємо, що ви, звичайні люди, ні в чому не винні. Мені не соромно, що я працював у Росії», - публічно заявив Рауль Ріанчо.

У мережі повідомляється, що іспанцю просто до вподоби російські гроші. Так, він, напевно, навіть і не думає про те, що за час війни окупанти створили в Україні. Його колишнього підопічного Сергія Баланчука було вбито путінськими окупантами, а батьки футболіста збірної України Олександра Караваєва були змушені виживати будь-якими способами у тимчасово окупованому Херсоні.

Швидше за все, його кохання справді пов'язане з російськими грошима, особливо коли він працював зі «Спартаком».

Читайте також:

Ощадбанк розповів, як користуватись його послугами на тимчасово окупованих територіях

Багато хто не знав: чому смартфон потрібно класти на стіл екраном вниз

З 1 квітня оплачувати комуналку та сплачувати податки можна за новими правилами