Популярний український державний банк Ощадбанк розповів українцям, як користуватись їхніми послугами на тимчасово окупованих територіях.

Відповідну інформацію розмітили на порталі новин «hvylya»

Справа в тому, що один мешканець України запитав Ощадбанк, як він може почати користуватися послугами державного банку на тимчасово окупованій території.

«Я перебуваю на окупованій території і не маю доступу до онлайн-банкінгу, тому що немає зв'язку, і я не можу отримувати смс для підтвердження операцій. Як мені бути, чи можна змінити фінансовий номер?», – питає українець.

Ощадбанк не змусив себе довго чекати і сказав, що у них з'явилася нова онлайн-послуга – «Мобільний Ощад». Саме в ньому можна робити різноманітні операції.

Так, це говорить про те, що отримати смс з одноразовим паролем при авторозації, вході або відновлення можна отримати в Viber через програму Мобільний Ощад.

Наприклад, якщо ви зіткнулися зі збоєм, необхідно почистити КЕШ і підключити VPN, а спс в «Viber» надійде виключно на фінансовий номер.

"Зауважимо, що відправлення паролів до месенджера Viber для підтвердження входу або реєстрації/відновлення доступу через програму «Мобільний Ощад» буде здійснюватися протягом 24 годин з моменту активації через оператора контакт-центру. Щоб здійснити дзвінок із сайту, Вам необхідно перейшовши за посиланням: https://www.oschadbank.ua/, у правому нижньому кутку натиснути на значок «Підтримка онлайн», потім натиснути на «Дзвінок» Якщо у Вас на момент дзвінка є проблеми з мобільною мережею і Ви не зможете отримати одноразовий пароль для авторизації з фінансового номера телефону, Вам необхідно натиснути «Продовжити без авторизації» для виклику до контакт-центру Банку. При дзвінку до контакт-центру Вам потрібно буде назвати оператору повний номер Вашої платіжної картки та пройти ідентифікацію», – пояснили в державному банку України.

Читайте також:

Лайфхак на всі випадки життя: як зняти гроші з банкомату, якщо ви забули банківську картку

ПриватБанк, Ощадбанк та Райффайзен: названі банки, яким найбільше довіряють українці