Масованих ракетних атак в Україні було чимало, але кожна з них відрізняється від інших. Але є одна річ, яка поєднує їх усіх – після кожного ракетного обстрілу весь світ ще більше допомагає Україні.

Представник Державного департаменту США Нед Прайс засудив Росію за її жорстокі ракетні атаки на Україну і заявив, що це свідчить про високий рівень агресивності держави-терориста. Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на заяву представника Державного департаменту США Неда Прайса.

Повідомляється, що Вашингтон і його союзники будуть робити все можливе, щоб запобігти повторенню таких дій у майбутньому. Прайс також підкреслив, що міжнародне співтовариство не може залишатися байдужим до такої жахливої ​​поведінки Росії проти України.

"Росія намагається зробити ці типи ударів новою нормою. Тому наш обов'язок полягає в тому, щоб працювати з союзниками та партнерами по всьому світу, щоб чітко наголосити, що це не може бути нормою", - сказав чиновник.

Також, представник Державного департаменту нагадав, що лише кілька тижнів тому Росія здійснила масовані атаки на мирних жителів та критичну інфраструктуру в Україні, включаючи склади із продовольством та об'єкти енергетичної інфраструктури. Це воєнний злочин та тероризм, які не повинні стати нормою у світі.

Читайте також: