Вночі та вранці 9 березня російські військові знову завдали масованого ракетного удару по Україні. Станом на 6:30 було зафіксовано обстріл енергетичних об'єктів у Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях, заявляв міністр енергетики Герман Галущенко. Однак, якщо у більшості регіонів обійшлося без загиблих, то Львівщині так не пощастило.

Так, у Львівській ОВА показали наслідки ракетного удару по Золочівському району Львівщини. Ворожа ракета там упала близько 4 години ранку, коли лунала повітряна тривога.

Спочатку повідомлялося, що у Золочеві на Львівщині російська ракета впала у житловій зоні: через пожежу знищено три житлові будинки, авто та кілька господарських будівель, а також загинули чотири особи.

Однак пізніше стало відомо, що кількість загиблих внаслідок падіння ракети в Золочівському районі зросла до п'яти, адже під завалами виявили тіло ще одного чоловіка – 1963 року народження. Про це повідомив начальник ова Козицький.

Зазначимо, що лише на 12 годину 9 березня рятувальники завершили розбирати завали зруйнованих російською ракетою будинків у Золочівському районі. Загалом до робіт залучено 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок.

Читайте також:

Нічна ракетна атака Україною: рашисти завдали безліч ударів по мирних містах. Де був приліт і де відключать світло

Церковне свято 9 березня: що заборонено робити цього дня

Краще не ризикувати: власників дач та мешканців села попередили про серйозні штрафи