Мешканцям України повідомили, що популярні овочі почали встановлювати нові цінові рекорди. Так, зростання цін на овочі продовжується.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «today»

Українці можуть бачити різке зростання цін на овочі вже з початку березня. Цибуля, морква, капуста, помідори та огірки значно подорожчали.

Щодо цибулі, то тут взагалі зовсім сумна ситуація. Буквально менше місяця тому цибуля стояла приблизно 45 гривень за кілограм, проте зараз вона продається в районі 55 гривень за кіло. У березні місяці спостерігається найнижча ціна на даний овоч у супермаркеті Варус – 49,40 грн за кілограм.

Морква також зросла в ціні, зараз вона коштує 44,07 грн/кг, хоча у лютому ціна становила 31,16 грн/кг.

Білокачанна капуста минулого місяця стояла по 14,83 грн., але зараз вона продається приблизно по 21,14 грн./кг.

Щодо помідорів, то їх можна купити по 100 гривень за кілограм у Метро, ​​така сама ціна і в Новусі. Проте в інших місцях ціни на цей продукт сягають 120 гривень.

Окрім цього, дуже сильно подорожчали огірки. Зараз вони коштують близько 135 гривень. Однак колючі огірки зараз продаються по 190 гривень за кілограм у середньому, що говорить про неймовірне зростання цін на цей овоч. Також гладкі огірки подорожчали із 137 грн/кг до 172,93 грн/кг.

Читайте також:

Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками

Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків

Названо середній розмір пенсії, на який можуть розраховувати українці після індексації