Стало відомо, що найбезпосереднішу проукраїнську шпигунку розшукують у Криму.

Відомо, що якась дівчина кілька тижнів навертала кола навколо військового аеропорту Бельбек, шукала квартиру з видом на ЗПС і цікавилася у місцевих матусь, чи не військовослужбовці їхніх чоловіків і чи немає у них коду від червоної кнопки.

Передбачувано історія розлетілася місцевими пабликами селища Кача — з фотками підозрілої дівчини з валізою та розповіддю про стандартну добірку питань від неї. Мовляв, хтось чоловік? Чи не слугує? Як часто злітають і сідають військові літаки та інше. Про всяк випадок про цікаву повідомили куди треба.

Кримські поліцейські оперативно прибули на місце, але шпигунка зіграла на випередження – зникла.

Цікаво, що після інформації про шпигунку, яка поширилася 6 березня, ранок наступного дня в Криму почався тривожно. Так, Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що вранці у вівторок, 7 березня, в районі аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму пролунав вибух.

При цьому призначений РФ так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развозжаєв відкинув повідомлення про "якийсь вибух у районі аеродрому", заявивши про нібито навчання: "на зовнішньому рейді триває тренування корабельних розрахунків".

Читайте також:

Мобілізація продовжується: міністр оборони попередив українців

Суміш «Відьмака» та курки: новий імідж Філіпа Кіркорова викликає блювотні позиви. Фото

Уникайте жіночої компанії: важливий день 7 березня. Що заборонено робити, щоб не злякати щастя та благополуччя

Весняний жест доброї волі: у ЗСУ розповіли про плани ворога щодо важливого стратегічного регіону