У мережі опублікували дуже несподівану інформацію про використані чайні пакетики. Справа в тому, що їх можна не викидати, тому що є кілька корисних лайфхаків для господарок, в яких йдеться про корисне застосування використаних чайних пакетиків.

Напевно більшість людей заварюють чайний пакетик один раз і просто його викидають. Однак деякі домогосподарки знайшли застосування використаним чайним пакетикам.

Справа в тому, що деякі експерти кажуть, що використані чайні пакети можуть стати хорошим добривом для рослин. Однак інші фахівці запевняють, що це є досить спірною процедурою. Отже, якщо додавати чайну заварку до рослин, то це потрібно робити в міру.

Крім цього, використані чайні пакети допоможуть позбутися запахів, що в'їлися. Наприклад, якщо ваші руки пахнуть цибулею, часником або рибою, їх можна просто протерти пакетиком чаю.

Ще вони добре підходять для догляду за меблями. Так, чайним пакетом можна надати блиску меблям і навіть приховати на них подряпини.

Також використаний чайний пакетик можна просушити та змочити його пару краплями ефірної олії. Ця процедура може замінити будь-який освіжувач повітря.

Читайте також:

Не лише «Нова пошта»: у Польщі відкрили інтернет-представництво магазину Rozetka

Дивно, що всі не «вдули»: ватажок «Вагера» Пригожин привітав українок із 8 березня, підписавши коробки зі вкраденим українським шампанським

Усього 5 кроків для порятунку: що потрібно робити, якщо орхідея була залита водою

Усі умови вже виконані: як просувається вступ України до ЄС