У мережі розмістили досить несподівану інформацію, в якій йдеться про те, що Україна вже виконала усі сім пунктів для вступу до Європейського Союзу. Так, є дуже позитивні результати вже сьогодні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «apostrophe»

Як відомо, після того, як Україна стала кандидатом на вступ до Європейського Союзу, було поставлено кілька важливих вимог. Як каже прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, нещодавно було зроблено останній, сьомий крок, коли призначили нового керівника НАБУ – Семена Кривоноса.

"Щойно на позачерговому засіданні призначили керівником бюро Семена Кривоноса. Цьому процесу передував прозорий конкурс, за підсумками якого комісія, яка, зокрема, складалася і з міжнародних партнерів, визначила трьох кандидатів на посаду директора НАБУ", - заявив Денис Шмигаль.

Крім цього, вона сказала, що вже у 2023 році Україна може розпочинати переговори щодо вступу до ЄС.

"Це демонструє нашу цілеспрямованість вже цього року перейти до початку переговорів про вступ", - продовжив прем'єр-міністр України.

Однак він на цьому не закінчив свою промову і розповів про нову атикорупційну інфраструктуру України: «Наша команда віддана принципу нульової толерантності до корупції та підтримки антикорупційних інститутів», - підсумував український чиновник.

Читайте також:

Скандал у Москві: вдовам російських військових видають цукерки та ковбасу замість виплат та машин

Залишилось 3 місяці: у розвідці розповіли, коли Путін залишиться без інструментів. Розпочнеться розпад Росії