Відомий британський генерал вирішив розповісти, яким він бачить крах Росії. Так, досвідчений військовий запевняє, що крах РФ не за горами, а доля тирана Путіна висить на волосинці.

Цю новину оприлюднили на порталі новин «apostrophe»

Британський генерал та колишній глава британського Генштабу Річард Даннат вважає, що якщо Україна проведе успішний контрнаступ, який планується вже цього місяця, то це може стати кінцем для Росії. Є величезна ймовірність того, що за такого повороту подій Путіна можуть просто викинути з Кремля.

"Я хотів би сказати, якщо контрнаступ українців буде досить добре спланований, підтриманий і виконаний, то армія Росії розвалиться і втікатиме. Цілком ймовірно, що Путіна видворять з Кремля", - каже генерал.

Крім цього, він каже, що багато хто впевнений у тому, що після чергової поразки окупантів в Україні, населення РФ повстане проти режиму Путіна. Але насправді генерал упевнений, що звільнити Росію від Путіна може лише перемога ЗСУ на фронті.

Річард Даннат також сказав, що Україна потребує зброї. Він вважає, що вже 2023 року Україна може здобути перемогу над ворогом, але для цього потрібна військова техніка. Все завіситиме від Заходу, Німеччини та США.

Читайте також:

Показував "стратегічні місця": як виглядає путінський генерал, який роздягався перед солдатами

Путін не витримає: Україна отримає вдвічі більше потужних танків, ніж обіцяли раніше

Скоро кінець: Пригожин уже прямо заявив, ЗСУ дійдуть до кордонів Росії та звинуватив Путіна