На кухні, де готуються смачні страви, можуть ховатися деякі предмети, які не лише займають місце, а й можуть залучати до будинку нещастя, хвороби та фінансові труднощі.

Докладніше про предмети з поганою енергетикою читайте у нашому матеріалі.

Посуд зі сколами та тріщинами може стати джерелом порізів та хвороботворних бактерій. Також вважається, що мати такий посуд у будинку – на жаль.

Зберігання порожніх пляшок притягує труднощі та збитки. Непотрібні пляшки потрібно викинути, а ті, які потрібні, необхідно чимось заповнити, щоб вони не несли в собі порожнечу.

Крім того, зіпсовані продукти та брудний посуд можуть призвести до отруєння та залучити комах. Також ці речі дуже псують повітря у приміщенні.

Непотрібна побутова техніка та начиння також притягують неприємності, а небажані подарунки та зламаний годинник можуть стати джерелом бід.

Засоби для прибирання, які давно не змінювали, притягують злидні та невдачі.

Навіть сухі квіти можуть погіршити енергетику кухні. І в цілому, неживі та штучні рослини – ознака скорботи та потойбічного світу.

Тому необхідно регулярно проводити ревізію і позбавлятися всього, що може залучити негативну енергетику в будинок. Зробіть кухню місцем позитивної енергетики та гармонії, де буде приємно готувати їжу та проводити час.

Читайте також:

Є на будь-якій кухні: як за допомогою недорого засобу позбутися неприємного запаху з раковини

Допоможе проста свічка: як надовго позбутися потік на кранах у ванній та кухні

Як позбутися мошок на кухні: розкрито старовинну хитрість. Так робили наші бабусі