3 березня 2023 року стало відомо, що в Києві близько 15:00 раптово помер арт-директор відомого київського клубу Bel Etage Music Hall, співзасновник лейбла "Інша Музика" та продюсер Владислав Ляшенко. Чоловік помер просто під час екскурсії орендаря Bel Etage. Йому було 54 роки.

Причина раптової смерті досі невідома. Для родичів, колег та друзів ця новина стала справжнім ударом.

Сумною звісткою поділився директор агенції Concert_ua Дмитро Феліксов на своїй сторінці у Facebook. За його словами, за 50 хвилин до смерті продюсера він спілкувався з ним, вирішуючи робочі питання, а Владислав навіть не скаржився на здоров'я.

"Я відмовляюся в це вірити, ще 50 хвилин тому ти писав мені смс. Влада більше немає. Просто погано стало на роботі, коли зустрічався з клієнтом", - написав Феліксів.

До речі, під постом один із користувачів мережі написав, що останнім часом Ляшенко багато переживав і стикався з величезною кількістю хейту у його бік.

"Не стало нашого колеги та друга. Влад пішов з життя раптово, просто під час екскурсії орендаря Bel Etage. Співчуваємо близьким і рідним. Наші думки зараз з ними", - написали на сторінці Concert.ua в Instagram .

Колеги, друзі та просто ті, хто знав Влада Ляшенко, висловлюють слова скорботи та публікують пам'ятні фото на його сторінці у Facebook.

"Влад Ляшенко пішов ... Боляче ... Ти був зі своїм характером, зі своїм баченням. Немає слів, не віриться. Дякую тобі за все! Прощавай";

"Ти був одним із тих, на кому трималася українська важка сцена. Понад 20 років я виходив на сцену з різними бандами на багатьох десятках фестивалів, які пробували саме завдяки тобі. Відпочивай зі світом;

"Просто не можу повірити... Здається, що це не насправді. Світла пам'ять".

Владислав Ляшенко родом із Кривого Рогу. 4 лютого 2023 року він відсвяткував своє 54-річчя.

Чоловік був співзасновником лейблу "Інша Музика", який заснував у 2006 році разом із режисером Віктором Придуваловим. Лейбл відіграв ключову роль для становлення української альтернативної сцени у 2000-х.

Ляшенко також був організатором та співзасновником Best Ukrainian Metal Act – найбільшої альтернативної музичної премії. Заснував українське онлайн-радіо альтернативної музики "Субмаріна".

Також Владислав працював арт-директором концертного майданчика "Бінго", керував київським клубом "Monterey". Останнім часом працював директором Bel Etage Music Hall, що належить Concert.ua, в якому він успішно провів 3 сезони, незважаючи на Covid та війну.

Читайте також:

Біжуть, підібгавши хвіст: окупанти та сепаратисти екстрено залишають Крим разом із сім'ями – Генштаб ЗСУ

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна.

Сюрприз для Путіна: у США розповіли, коли в Україні можуть раптово з'явитися закордонні винищувачі