Ви все ще впевнені, що макарони не подають на святковий стіл? Як же Ви відстали від життя, адже якщо взяти лумаконі та нафарширувати їх ароматною рибною начинкою, подати, прикрасивши овочами та зеленню – вийде шикарна, незвичайна та смачна закуска на будь-який святковий стіл!

Інгредієнти:

  • лумаконі (черепашки) 8-10 штук;
  • маринований огірок 1 штука;
  • цибуля ½ штуки;
  • консервована червона риба 250-300 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • майонез до смаку.

Насамперед макарони потрібно відварити в підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці, не перетравлювати, щоб не розвалилися, відкинути на друшляк, промити і остудити.

Огірок та цибулю потрібно нарізати дрібними шматочками. Рибу – розминаємо вилкою.

Змішуємо рибні консерви з огірком, цибулею, майонезом, сіллю та перцем.

Лумаконі потрібно нафарширувати начинкою і поставити в холодильник на годину-півтори.
Читайте також: