Російське опозиційне видання "Проект" випустило цілий цикл програм про те, як живуть та заробляють Володимир Путін та його можлива коханка Аліна Кабаєва.

Одне з останніх розслідувань журналістів російського видання " Проект " було, наприклад, присвячене місцю проживання російського президента Володимира Путіна та олімпійської чемпіонки з гімнастики та ймовірної матері його дітей Аліни Кабаєвої на Валдаї.

Відомо, що резиденцію Путін почав будувати після приходу до влади в 2000 році. Кажуть, коли у Путіна запитали, у якому стилі він хоче, щоб у резиденції все було оформлено, той відповів: "як у Петербурзі", от і зробили так, "як у Ермітажі".

Один із керівників будівництва путінської резиденції на Валдаї, який працював там до 2005 року, коли було завершено основні роботи, передав журналістам її фотографії. Таким чином з'явилася можливість показати публіці маєток у стилі "дорого-багато" широкому загалу.

У резиденції є стелі з кольоровим вітражним склом, люстра зі справжніми рубінами і буквально все зроблено із сусального золота. В одній із віталень – білий рояль, біла їдальня, де також багато золота, а в кабінеті глави Кремля – меблі з червоного дерева із позолотою.

Можна побачити і спальню, де спить Путін.

У розслідуванні йдеться також, що Кабаєва настільки багато часу проводить на Валдаї, що її сестрі та помічниці навіть купили нерухомість.

Двоє з цих жінок – двоюрідні сестри Кабаєвої по материнській лінії – часто їздять до станції Окуловка та Угловка – найближчі станції до резиденції Валдай, які закриті для пересічних громадян.

Будинок для Кабаєвої почали будувати 2020 року. А 2022 року будівництво було завершено. Будинок площею 1200 кв метрів зроблений з дерев'яних колод. Записано його на фірму прокладання ТОВ "Прайм", яке контролює Юрій Ковальчук.

Спеціально для Кабаєвої тут також збудували розкішний класичний палацовий парк, розташований на протилежному боці невеликої протоки. Роботи велися доки будинок будувався. Раніше на цьому місці дендропарк був доступний для туристів, але компанія Ковальчука отримала ці землі в довгострокову оренду.

Читайте також:

Біжуть, підібгавши хвіст: окупанти та сепаратисти екстрено покидають Крим разом із сім'ями – Генштаб ЗСУ

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна.

Сюрприз для Путіна: у США розповіли, коли в Україні можуть раптово з'явитися закордонні винищувачі