Маленьку дівчинку переодягли в бабусю з прапором СРСР за прикладом Ганни Іванової з Харківської області, яка минулого року здобула широку популярність після виходу до бійців ЗСУ з червоним стягом.

Відповідне відео з'явилося в Telegram. Героїнею ролика є Анна Кужніна.

З дитини зробили символ кривавої Росії та змусили брати участь у відправленні окупантів на війну в нашій країні.

Ганні років не більше восьми, але пропагандисти одягли її у валянки, довгу спідницю, спортивну кофту і недбало зав'язали на голові хустку. У руки дали прапор із серпом та молотом і змусили читати цинічний вірш про "спецоперацію".

Втім, навіть у РФ розкритикували такий приклад маніпулювання суспільною свідомістю. У коментарях під відео публіка буквально вщент рознесла постановку, заявивши, що з дівчинки знущаються путіністи і розкритикувала батьків, які допускають таке.

"Насправді з тієї бабусі посміялися, вона виглядала безглуздо. Теж мені вірш ні про що", "Треба дивитися що за дівчинка. Може сім'я наркоманів, алкоголіків чи сирота. Нормальні батьки знаходять вихід із цього болота", "Бідна дитина", "Куди батьки дивляться?", "Господи бідні діти, куди мама її дивиться? Швидше за все над сиротою знущаються путіністи", "Господи!!! До чого ми докотилися! І знову всі мовчать і терплять!" – пишуть у коментарях.

Читайте також:

Марті Макфлай прилетів попередити нас про щось: в Україні помітили автомобіль із культового фільму «Назад у майбутнє»

Щось намічається: до Європи прилетів американський «літак судного дня»

Зрадників все більше: український співак Artik анонсував нову пісню для росіян