У соціальній мережі з'явилася інформація, що знамениті винищувачі F-16 можуть з'явитися в Україні у вирішальний момент. Так, ходить все більше чуток про дуже важливе озброєння для ЗСУ.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Факти»

Голова комітету із закордонних справ Палати представників США Майкл Маккол дав дуже відверте інтерв'ю, в якому сказав, що українці перемагають тоді, коли отримує ту зброю, яку просять.

Також Майкл Маккол має надію на те, що демократи та республіканці зможуть дотиснути Білий дім для того, щоб поставити українцям винищувачі F-16.

«Винищувачі та інші види озброєння можуть стати вирішальним фактором у переломному моменті конфлікту. Коли ми даємо їм те, що вони справді можуть використати і що вони просять, вони перемагають. Якщо ми не поспішаємо, це затягує процес, а саме те, чого хоче путін», - сказав голова комітету із закордонних справ Палати представників США.

Крім цього, радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван дотримується іншої думки. За його словами, винищувачі та зброя дальньої поразки – не те, що потрібно Україні на даний момент.

Щодо Маккола, то він запевняє, що потрібно робити все необхідне, щоб Україна отримала винищувачі.

"Ми, безумовно, можемо вписати в наші законопроекти про асигнування пріоритетних систем озброєнь, і ми маємо намір це зробити", - сказав він.

Читайте також:

Путіну настав кінець: ракет більше немає, Кремль уже в паніці

Путін збожеволіє: Грузія піднесла потужний сюрприз

Паніка у Кремлі: у Росії вирішили промовчати про підбитий літак Путіна