Жителям України повідомили, що з початку весни можуть бути встановлені нові тарифи на газ. Так, тепер українці нібито платитимуть за газ більше, але все не так однозначно.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «apostrophe»

Ходить дедалі більше чуток про те, що вже з початку березня можуть змінитись ціни на комунальні послуги. Найчастіше це стосується платіжок на газ та електроенергію.

Незважаючи на різноманітні припущення, у березні ціна на газ не змінилася. Так, постачальники газу оприлюднили свої ціни, і вони залишилися колишніми – нижче за 8 гривень. Проте деякі споживачі будуть змушені платити за тарифом 9.99 гривень за кубометр.

Компанія "Еру Людям" дає газ українцям за 7.70, "Енерджі Трейд Груп" - 7,799 грн за куб, Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" просить 7,96 грн за куб, "Прикарпат Енерго Трейд" - 7,98 грн за куб та " Полтавагаз Збут” – 7,99 грн за куб.

Важливо повідомити, що деякі постачальники газу просять понад 8 гривень за кубічний метр, їхня ціна може доходити аж до 10 гривень за куб.

Є відомості про те, що близько 98% споживачів газу є клієнтами Нафтогазу. Ця компанія постачає українцям газом по 7,96 грн. за кубометр.

Читайте також:

100% знижка на комуналку: хто може претендувати на пільгу та що потрібно для оформлення

За комуналку можна не платити: кого з українців це торкнеться та які документи потрібно підготувати

Життя багатьох пенсіонерів зміниться: з 1 березня очікують на нові пенсії. Хто отримає

Майже 4 тисячі: у Пенсійному фонді розповіли, хто отримає підвищені пенсії