Український дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року, також член РНБО Дмитро Кулеба вирушив у соціальну мережу спеціально для того, щоб розповісти українцям, якої п'ятої помилки припустився російський тиран Путін.

Відповідну публікацію Дмитро Кулеба оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

За словами українського чиновника, російський тиран припустився вже п'ятої великої помилки у війні проти України. П'ятою помилкою Путіна виявився провал зимового терору на території України. Так, українці змогли витримати цю надзвичайно важку зиму.

«1 березня 2023 року Путін зазнав п'ятої великої поразки з дня повномасштабного вторгнення - Україна перемогла його зимовий терор. Ми вистояли найважчу у своїй історії зиму. Нам було холодно і темно, але ми були непохитними», - сказав український чиновник.

Крім цього, він нагадав про те, що Путін припустився великої помилки, коли вважав, що введе в ступор українців через страх під час першого наступу.

«Друге – коли ми зірвали план російського бліцкригу. Україна не впала ані за три дні, ані за сім, ані за місяць, ані за рік. І ніколи не впаде», - продовжив Куліба.

Також міністр закордонних справ України нагадав і про інші великі помилки Путіна. Так, він із тріском програв на дипломатичному фронті. Також Кулеба не забув про легендарний контрнаступ ЗСУ, завдяки якому Україна повернула деякі тимчасово окуповані території.

«Четверта поразка – втрата Росією великої частини окупованих територій України внаслідок ефективних дій та контрнаступів ЗСУ та інших Сил оборони України», – зауважив Дмитро Кулеба.

Читайте також:

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна

Путіну зробили харакірі: Японія виступила на боці України та вжили заходів щодо підтримки