Є відомості, що білоруський диктатор Лукашенко нещодавно відвідав Китай. В Інституті вивчення війни вважають, що це робиться для того, щоб допомогти Росії та Китаю оминути західні санкції.

Цю новину розмістили на порталі новин «glavred»

Глава Білорусі вирушив до Китаю, щоб там провести переговори із Сі Цзіньпіном. Це викликало чимало здогадів та чуток, проте в Інституті вивчення війни припускають, що диктатор Лукашенко хоче підписати з главою Китаю кілька паперів про спільні майбутні проекти. На думку експертів, глава Білорусі збирається допомогти РФ та Китаю обходити санкції Заходу.

Важливо повідомити, що Інститут вивчення війни нагадав про те, що білоруський диктатор говорив, що Білорусь може займатися військовою промисловістю, оскільки має доступ до необхідних комплектуючих для цього.

"Путін і Лукашенко, ймовірно, скористаються публікацією Китаєм "мирного плану" з 12 пунктів, щоб відновити існуючу російську інформаційну операцію, яку Кремль застосував у грудні 2022 року. Кремль може відновити переговорну інформаційну операцію, щоб знизити ефективність західної допомоги”, - сказали військові експерти.

Читайте також:

Повалення Лукашенка: білоруські партизани розповіли, як знищують літаки

Щось відчуває: Лукашенко знову розповів про свою "сіру дірку"

Путіну зробили харакірі: Японія виступила на боці України та вжили заходів щодо підтримки

Паніка у Кремлі: у Росії вирішили промовчати про підбитий літак Путіна