Готування страв – святий обов'язок кожної жінки. Але іноді готують чоловіки, які намагаються привнести до страви якусь "перчинку" чи "родзинку", щоб створити унікальний кулінарний шедевр.

Про один такий незвичайний рецепт приготування запечених курячих стегон з хурмою і червоною цибулею читайте в нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Зберіть всі необхідні інгредієнти та почніть з ретельного миття та сушіння хурми. Вимийте та обсушіть курячі стегна і викладіть їх у миску. Часник та імбир очистіть, дрібно наріжте та додайте до курки. Влийте олію, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Для нагрівання духовки налаштуйте температуру до 180 градусів. Викладіть курячі стегенця у форму для запікання і наріжте червону цибулю на часточки, які потрібно розташувати між куркою. Наріжте хурму на часточки завтовшки приблизно 0,5 см і викладіть їх у форму.

Накрийте форму фольгою для запікання та поставте в розігріту духовку на 35 хвилин. Курка буде готова, коли вона стане золотистою та соковитою. За бажання, можна посипати курку подрібненою зеленню і подати до столу зі шматочками хурми. Такий запечений рецепт з хурмою та імбиром відмінно підійде для обіду чи вечері.

Читайте також: