Після того, як на території Білорусі було підбито жахливий військовий російський літак, з'явилася маса чуток і здогадів. Справа в тому, що є інформація, в якій повідомляється, що до інциденту в Мічулищах причетні білоруські диверсанти.

Цю новину опублікували на порталі новин «censor»

Є відомості про те, що 26 лютого, коли було підбито російський літак, було помічено нібито білоруських партизан. Так, цей інцидент нібито стався через втручання білоруських партизанів, які вже визнали себе винними.

Білоруське опозиційне видання «Наша Ніва» повідомляє про те, що Глава білоруської організації Bypol Олександр Азаров особисто підтвердив, що російський літак був збитий диверсантами в Мачулищах.

Наскільки ця інформація є правдивою, можна тільки здогадуватися. Не важко припустити, що у Білорусі просто знайшли крайніх, щоб ті взяли на себе провину за цю несподівану подію.

Крім цього, у Кремлі ніяк не прокоментували аварію їхнього літака, це може свідчити про те, що там почалася якась паніка. Враховуючи те, що цим раніше підбитим літаком так хвалився Путін, можна припустити, що він буквально вийшов із себе і пускає піну з рота.

Читайте також:

Лукашенко попередив, що його скоро не стане: була розмова з Путіним

Невже Путіна притиснули? Залужний зробив потужний натяк. Кремль уже тремтить

Путін лякає США: у Росії розконсервували техніку 50-х років. Фото

Переворот у Кремлі: зять Шойгу послав усю російську армію та Путіна. Фото