Є інформація про те, що в неділю вранці, 26 лютого, на території Білорусі було чути потужні вибухи. Як відомо, на військовому аеродромі «Мачуліщі» вибухнув один із російських літаків, яким так пишався тиран Путін. Справа в тому, що після цього інциденту в Кремлі відмовилися коментувати цю ситуацію, що може багато про що натякнути.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Правда»

Важливо повідомити, що на одному з аеродромів у Білорусі було пошкоджено російський літак А-50. Проте спікер Путіна Дмитро Пєсков ніяк не відреагував на інцидент, що склався, і відмовився від будь-яких коментарів.

«Нам нема чого тут сказати, в інформації йшлося про Білорусь, Білорусь це спростувала. Тут нема чого додати», - сказав Дмитро Пєсков.

Важливо зазначити, що Росія має лише 9 таких літаків, 6 з яких вважаються модифікованим, вони мають приставку «У» у своїй назві. Один із таких літаків обслуговує 19 осіб, що говорить про пильну увагу до цих літаків з боку росіян.

Крім цього, відомо, що Путін завжди пишався даними літаками, і те, що одні з них були серйозно пошкоджені, свідчить про те, що російський тиран залишився незадоволеним. Є дані, які кажуть, що один такий військовий літак коштує близько 330 мільйонів доларів.

Читайте також:

Це знак: не стало найкращого друга Путіна, який його "розкручував"

Путін ними пишався: ЗСУ розгромили елітних російських морпіхів. Залишилися купи техніки

Кара небесна: у Білорусі підбили найкращий літак Путіна, через який по всій Україні лунали тривоги