Орхідея – це рослина, яку досить часто називають енергетичним вампіром. Віриться, що вона висмоктує енергію та знижує працездатність усіх, хто перебуває поряд з нею. На думку біоенергетиків, орхідея найбільш активна вночі, коли всі сім'я спить.

Докладніше про те, де краще не ставити орхідеї та на кого вона впливає негативно, читайте у нашому матеріалі.

Саме тому не рекомендується вирощувати орхідею у спальні, дитячій чи будь-якій іншій кімнаті, де люди сплять. Вважається, що пік активності орхідеї посідає ніч, коли вона діє як енергетичний вампір. Тому встановлювати горщик з орхідеєю поряд із місцем, де ви спите, не рекомендується.

Одна з прикмет говорить, що орхідея згубно позначається на чоловіках, оскільки поглинає їхню енергетику. Біоенергетики пояснюють, що орхідею можна назвати жіночою квіткою, яка притягує жіночність та красу. Але на чоловіків ця кімнатна рослина діє інакше, вони стають м'якшими та ніжнішими.

Якщо ви доглядаєте орхідеї й не допускаєте захворювань, то вони сприятимуть гармонії та захищатимуть мікроклімат вдома від негативу. Орхідеї жовтого та помаранчевого відтінків, згідно з прикметами, залучають у житло гроші.

Читайте також:

Не цвістиме і швидко засохне: названі головні помилки при догляді за орхідеєю

Квіти будуть великими і пишними: кілька секретів догляду за орхідеями. Багато хто цього не знав

Орхідея цвістиме цілий рік: які хитрощі потрібно знати, щоб квітка вас радувала