Угорський державний та політичний діяч, а також прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зробив несподівану публічну заяву. Він сказав, що Росія може і не перемогти у війні проти України. Так, таких слів від путініста ніхто не очікував, що стало справжньою «сенсацією».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «РБК-Україна», посилаючись на слова угорського чиновника у соціальній мережі.

Справа в тому, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан спеціально вирушив до соціальної мережі, щоб зробити заяву на річницю російського вторгнення на територію України.

Він сказав, що Росія не може перемогти у війні проти України, проте він зауважив, що «ядерну державу не можна заганяти у кут». Також він закликав до мирних переговорів Україну та Росію, чого точно не станеться.

«Росія не може перемогти, бо весь західний світ стоїть за Україною. Водночас, Росія є ядерною державою, а ядерну державу не можна заганяти в кут, тому що це може спровокувати ядерну війну», - написав Віктор Орбан у своєму акаунті в Twitter.

Крім цього, він сказав: «Нам потрібні припинення вогню та мирні переговори. Чим швидше тим краще".

Читайте також:

В оточенні Путіна є наші агенти: Кирило Буданов зробив сенсаційну заяву. Деталі

Крах Путіна та перемога України: Борис Джонсон претендує на найголовнішу військову посаду Заходу

Відкриття другого фронту: відомий таролог розклала на картах плани Путіна на 24 лютого

Це знак: Росія зганьбилася з випробуванням "грізної ракети Путіна" під час приїзду Байдену до Києва