Відомий астролог повідомив про те, що на території Білорусі, найімовірніше, розпочнеться серйозне протистояння. Так, Лукашенко викликає дедалі більше обурення серед білорусів, що може стати кінцем його диктаторського режиму.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «apostrophe»

Провідний астролог Алакх Ніранжан заявив, що цього року у середині весни на території Білорусі розпочнуться серйозні зміни і навіть втрати. За його словами, війна може перейти з території України до Білорусі у вигляді громадянської. Це натякає на те, що чинна білоруська влада буде скинута, а еліта замінена.

Ланцюг змін почнеться тоді, коли прийде усвідомлення падіння Росії і білоруський народ може скінчитися терпінням.

«Стабільність Білорусі почне сипатись із квітня. Почнеться все з внутрішнього конфлікту, але перейде у війну із сусідами. Зовні це називається окупацією. Ця окупація Росією вже є з 2022 року. Але народ Білорусі переможе цю окупацію. З березня по травень протікатиме смерть державності Білорусі як такої. Можливо це буде у формі якогось союзу з Росією або ж повна зміна керівництва Білорусі разом зі зміною структури держави», - сказав Алакх Ніранжан.

Крім цього, астролог сказав, що влітку 2023 року буде деяке полегшення та гроші для стабілізації ситуації, але це довго не триватиме. У той же час очікується протистояння між елітами, що говорить про більшу ненависть серед мирних жителів.

Щодо диктатора Лукашенка, то його можуть «прибрати» вже до кінця 2023 року.

«А з січня до травня 2024 року в Білорусі спалахне криваве протистояння, спровоковане Росією. А з травня до вересня 2024 року – подолання лих. Народ Білорусі подолає російських окупантів. Кордони будуть відновлені, ворога виженуть, і буде перемога білоруського народу, нові вибори, буде побудова нової держави Білорусі», - продовжив фахівець.

Читайте також:

Маскування рівня Бог: у мережі показали діда, що косить під Лукашенком. Відео

До Гааги не доживе: експерти розповіли про долю Лукашенка після перемоги України. Білоруси приступлять до справи