У соціальній мережі розмістили дуже веселе та незвичайне відео, яке присвячене одному літньому чоловікові. Справа в тому, що він є вилитою копією білоруського тирана та дружка Путіна Лукашенка. Так, цей «двійник» випадково потрапив у кадр, чим викликав дуже багато сміху в мережі.

Відповідний відеоролик оприлюднили в одному із Telegram-каналів.

Якась людина, яка сидить у салоні автомобіля, випадково наткнулася на копію Лукашенка просто на вулиці. Справа в тому, що чоловік, який ішов із кульком вулицею, дуже нагадує білоруського диктатора, деякі люди навіть подумали, що це Лукашенко «маскується».

"Лукашенко почав приміряти на себе образ бомжа, чи мало...", - підписано смішний відеоролик у соціальній мережі.

Багатотисячна аудиторія, яка побачила це відео, не змогла втриматися, щоб не засміятися. Люди не пройшли повз і почали висміювати «голову Білорусі» прямо в коментарях.

"Маскується", "І пакетик екстремісткий взяв, щоб не спалили", "Це не я, це все мій брат близнюк, всі ці репресії, мігранти, контрабанда... А я тут уже три роки проста з пактиком хаджу", "І на тлі будівлі кольору українського прапора)", "нормально так бульба-фюрер прикинувся", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Читайте також:

До Гааги не доживе: експерти розповіли про долю Лукашенка після перемоги України. Білоруси візьмуться за справу

Щось намічається: Лукашенко "перетасував" військове командування. Час закінчується

Ніяк не заспокоїться: Лукашенко розпочинає в Білорусі чергові навчання. До чого готуються