У мережі з'явилася інформація про те, що на території українсько-білоруського кордону було виявлено чергове пересування ворожої техніки. Так, ситуація продовжує розпалюватися і ворожої техніки стає дедалі більше.

Відповідну інформацію опублікували в одному із Telegram-каналів.

Українська розвідка не відкидає чергових провокацій з боку Білорусі. На кордоні України продовжуються рухи військової техніки ворога буквально щодня, що розпалює обстановку.

Справа в тому, що було зафіксовано рух російських військ біля Білорусі біля кордонів з Україною, а це говорить про чергові провокації. Так, ворог під фальшивим прапором продовжує тріпати нерви українським воїнам ЗСУ.

«З'явилися подробиці пересування окупантів у Білорусі вздовж кордонів з Україною – ЗМІ 23 лютого у ОК "Північ" з'явилася інформація, що РФ може готувати провокації під "фальшивим прапором" на кордоні з Чернігівською областю. Tg-канал "Ре...», - підписана публікація в соціальній мережі.

Потрібно нагадати, що це далеко не перша провокація, яка відбувається на українсько-білоруському кордоні, проте наші воїни все чудово розуміють і готові тримати оборону за будь-яких обставин.

Також Інститут вивчення війни неодноразово говорив, що Білорусь навряд чи вступить у війну проти України на боці Росії, але таких варіантів не варто виключати.

Читайте також:

Маскування рівня Бог: у мережі показали діда, що косить під Лукашенком. Відео

До Гааги не доживе: експерти розповіли про долю Лукашенка після перемоги України. Білоруси візьмуться за справу

В оточенні Путіна є наші агенти: Кирило Буданов зробив сенсаційну заяву. Подробиці